Ring til os på: 20 71 55 85

Kvalitet til fornuftige priser

Interessant nok blev linoleumgulve brugt første gang for mere end 150 år siden. Alligevel var det ikke før midten af 1950'erne, det blev et populært valg for hjem og virksomheder. Thor Gulve er specialister inden for montage af linoleumsgulve og vi forhandler ale typer og farver neden for kan du læse lidt om fordelene ved at få lagt et linoluemsgulv - skulle der være spøgsmål er du altid velkommen til at kontakt mig på 20715585

Naturlige produkter

Linoleum er et naturprodukt og med en stor stigning af interesse i vores miljø, er det en gammel mulighed for nye boliger. Fremstillet af harpiks, linolie, kalksten, eller træ og kork støv, kan dette materiale være pigmenterede, I dag kan linoleum købes i ark eller fliser form.

Skønhed

Ud over at være biologisk nedbrydelige og miljøvenlige har linoleum andre fordele. F.eks.er selve materialet simpelthen smukt. Selvom farver og mønstre var noget begrænset tidligere, ser vi nu et meget bredere udvalg. Derudover er farve og mønster ikke kun trykt på overfladen, men imprægneret hele vejen igennem. Llinoleum gulve er også nem at håndtere og klippe, så det er en fantastisk løsning, når designet skal være kreativt

Behageligt

En anden fordel ved at bruge linoleum er, at det er yderst komfortabel. Derfor er dette materiale velegnet til familierum, køkkener eller andre rum med meget trafik.

Statisk elektricitet

Til kontorer og andre steder hvor der er stor trafik giver det god mening at lægge linoleum da det ikke skaber statisk elektricitet. At reparere skader på linoleum er ikke svært. Hvis noget skulle falde på gulvet og linoleumet får en lille bule eller riv, vil det faktisk "helbrede" sig selv, udvide og strække ud. Men hvis det beskadigede område er større, så kan det ganske nemt udskiftet.

Godt for andre værelser

Dette særlige materiale virker så utrolig godt for andre formål såsom vaskerum, badeværelser, køkkenbordplader, og så videre. Med fordele såsom at være stærk, holdbar, varmebestandig og smukke, kan du ikke gå galt med vælge linoleum.

Professionel Montage

I de fleste tilfælde bør linoleum installeres af en professionel. Medmindre du ved, hvordan du installerer dette gulvmateriale og have de rigtige værktøjer, er det et arbejde for professionelle. Årsagen er, at i modsætning til andre typer af gulvmateriale, er linoleum meget stivere. Af denne grund, kræver det færdighed i at skære og lægge. Nøglen til et smukt gulv dækket af linoleum er at starte med et rent og glat undergulv. Ellers ville du ende op med folder og andre grimme problemer.


Thor Gulve
Tlf: 20 71 55 85
Mail: thor.gulve@pc.dk
Adresse: Langemarksvej 3, Frøslev
4660 Store Heddinge


Galleri

Tryk her for at se mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere