Ring til os på: 20 71 55 85

Kvalitet til fornuftige priser

En af de største fordele ved et vinylgulv er plejen eller mangel på samme. Dette materiale skal aldrig poleres, olieres eller andet. Alt du skal gøre er at feje gulvet, sammen med lejlighedsvis rengøring med vand eller et rengøringsmiddel. Andet end dette kræver det ikke at holde gulvet stærkt og smukt. Thor Gulve er specialist inden for belægning af vinylgulve. Det gode ved vinylgulve er, at de virker usædvanligt godt for alle rum i hjemmet. Mange gange, vil folk vælge dette materiale til entreen, køkkenet og legerum, idet vinyl kan håndtere meget trafik. Men dette materiale er også en fantastisk løsning til soveværelser, spisestuer, overdækket indgangsparti, og kontorer, bogstaveligt talt alle værelser i huset.

Lag

Som med nogle andre typer gulvbelægninger såsom laminat, er vinyl plader også lavet med flere lag. Til at begynde med, er der den beskyttende overflade, som normalt er lavet af en vis form for ”high performance” materiale såsom urethan. Denne overflade er designet til at modstå ridser, samtidig med at gulvet nemt kan vedligeholdes og rengøres.

Andet lag

Det andet lag for en vinyl plade er det beskyttende klare lag. Med dette, er gulvet mere holdbart og samtidig bliver beskyttet mod mere alvorlige skader f.eks snit, flænger og vand. For det andet lag, gælder jo tykke jo større ydeevne. Næste er den trykte vinyl design lag, hvilket giver gulvet sit udseende. I dag er markedet fyldt med dejlige farver, mønstre og designs. Faktisk har vi lagt vinylgulve som ligner natursten eller træ så meget, at det er svært at kende forskel

Montering

Montering af et vinylgulv kan være meget svært og hvis det ikke gøres rigtigt, katastrofalt. Af denne grund, vil vi anbefale dig at bruge Thor Gulve til at gøre arbejdet. Den gode nyhed er, at omkostningerne til monteringen af et vinylgulv som regel er mindre, end du skulle betale for andre gulvtyper.


Thor Gulve
Tlf: 20 71 55 85
Mail: thor.gulve@pc.dk
Adresse: Langemarksvej 3, Frøslev
4660 Store Heddinge


Galleri

Tryk her for at se mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere